Adembescherming A (DELTA)

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

De 1-daagse training Adembescherming A is bedoeld voor iedereen die incidenteel met afhankelijke adembeschermingsmiddelen werkt. In deze training leren de deelnemers welke afhankelijke adembeschermingsmiddelen er zijn en hoe deze op veilige en verantwoorde wijze te gebruiken. Omdat er geen SIR examen en diploma Adembescherming A bestaan en de SIR adviseert om kandidaten te instrueren en toetsen aan de SIR eindtermen Adembescherming A, wordt deze cursus afgesloten met een DELTA toets en certificaat, conform de SIR eindtermen.

Inhoud training

 • Het principe van de ademhaling
 • Gevaren voor de ademhaling
 • Soorten adembeschermingsmiddelen
 • Filterapparaten
 • Verschillen afhankelijke en onafhankelijke adembescherming
 • Verschillen tussen onderdruk- en overdrukmaskers
 • Veiligheidsprocedures

Trainingsvorm

Deze 1-daagse training is geschikt voor groepen van 10 tot 12 deelnemers en tijdens deze training wordt afwisselend theorie- en praktijkinstructie gegeven. De instructie en afsluitende toets zijn gebaseerd op de SIR eindtermen voor Adembescherming A.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de kandidaat een DELTA certificaat Afhankelijke Adembescherming. Dit certificaat is 3 jaar geldig.

Taal

Deze cursus wordt gegeven in de Nederlandse taal, maar kan op verzoek ook in andere talen worden verzorgd. Als u contact met ons opneemt kunnen wij de mogelijkheden toelichten.

Locatie

Deze training kan zowel bij DELTA als bij u op locatie worden verzorgd.

Toelatingseisen

Voor deze training is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Ook een ademluchtkeuring is op dit niveau niet nodig.

Prijs

De rechtsboven op deze pagina genoemde prijs is inclusief lesmateriaal, gebruik praktijkmiddelen en lunch, koffie en thee. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

 • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
 • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
 • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
 • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Klant review

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 star 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze training

Schrijf de eerste beoordeling over: “Adembescherming A (DELTA)”

Wissen