Besloten Ruimten / Confined Spaces

‘FIXED price’: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus bij boeking, verzetten/omboeken tegen meerprijs. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op. ‘FLEX price’: U kiest voor flexibiliteit. U kunt één keer kosteloos verzetten, tweede keer tegen 50 %, boeking op rekening mogelijk voor bedrijven. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs. ‘FLEX’ prijzen zijn de 2016 tarieven, ‘FIXED’ biedt extra korting.

De training Veilig Werken in Besloten Ruimten/Confined Spaces is bedoeld voor personen die voor uitvoering van hun werkzaamheden een Besloten Ruimte moeten betreden. Om dit op een veilige manier te kunnen doen moeten zij inzicht krijgen in de risico’s die hieraan verbonden zijn en de maatregelen kennen die een veilige betreding en veilig werken mogelijk maken. Deze training leidt op tot een DELTA certificaat. Op speciaal verzoek geven wij ook een training van een hele dag, waarin we ook praktijkoefeningen en scenario’s verwerken.

Voor wie

De training is bedoeld voor voor personen die voor uitvoering van hun werkzaamheden een Besloten Ruimte moeten betreden.

Inhoud training

In deze training Veilig Werken in Besloten Ruimten worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Gevaren en risico’s van besloten ruimten
 • De maatregelen voorafgaand aan en tijdens de betreding om veilig te kunnen werken
 • Het doel en het gebruik van een werk (betredings) vergunning
 • De werking en het lezen van gasmeetapparatuur
 • Overzicht van PBM’s en betredings-hulpmiddelen
 • De taak van een veiligheidswacht en de daarvoor geldende (bedrijfs)voorschriften
 • De verantwoordelijkheid van alle betrokkenen partijen om veilig te werken
 • Wat te doen in een noodsituatie

Trainingsvorm

Deze training bestaat uit een halve dag instructie (ochtend of middag) voor groepen van gemiddeld 8 deelnemers. Zowel het theorie- als het praktijkgedeelte wordt met een toets afgesloten. Voor groepen kunnen de cursusvorm en tijden (avonden en weekenden zijn ook mogelijk) worden aangepast.

Certificaat

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een DELTA certificaat Veilig Werken in Besloten Ruimten. Dit certificaat is 3 jaar geldig.

Taal

De training Veilig Werken in Besloten Ruimten kan behalve in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal ook in diverse andere EU-talen worden verzorgd.

Locatie

De training Veilig Werken in Besloten Ruimten wordt verzorgd op ons trainingscentrum te Rotterdam. In-company of on-board uitvoering van deze training behoort ook tot de mogelijkheden.

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze cursus worden geen toelatingseisen gesteld.

Prijs

De op deze pagina genoemde prijzen (Fixed en Flex)  zijn voor de Nederlandstalige cursus inclusief lesmateriaal, gebruik praktijkmiddelen, DELTA certificaat en lunch/koffie/thee. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Overige informatie

 • De planning van onze opleidingen kunt u vinden op deze site onder Cursus Planning.
 • Deze cursussen zijn zeer geschikt voor individuele kandidaten of kleine groepen.
 • Neem gerust contact met ons op indien u uw opleiding niet kunt vinden.
 • Voor groepen en/of incompany trajecten maken wij graag een aanbieding op maat voor u.

Customers' review

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 star 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze training

Schrijf de eerste beoordeling over: “Besloten Ruimten / Confined Spaces”

Wissen