Alle 11 resultaten

 

Offshore / Onboard Trainingen

Via DELTA Safety Training kunt u veiligheidstrainingen volgens de richtlijnen van NOGEPA volgen. De trainingen voldoen zowel aan de nationale (NOGEPA) als Internationale (NSOC-D) normen. Met een door DELTA Safety Training georganiseerde offshore training kan men vrijwel overal over de wereld terecht. DELTA Safety Training werkt samen met andere opleiders waar certificering dit vereist.
Deze offshore trainingen zijn bedoeld voor personeel werkzaam in o.a. de olie- en gas industrie, scheepvaart en offshore/windenergie en hieraan gerelateerde bedrijven/contractors. Voor het volgen de meeste van deze opleidingen is een medische keuring verplicht.

Verschillende offshore/onboard opleidingen

DELTA Safety Training biedt in samenwerking met verschillende opleiders een verscheidenheid aan offshore/onboard cursussen aan, waarvan een deel basis- en een deel herhalingscursussen. DELTA verzorgt ook een allerlei trainingen ‘onboard’, als de mogelijkheden om aan boord te trainen aanwezig zijn, kan dat veel kosten en verlet besparen voor uw bedrijf.

DELTA heeft de erkenningen voor de 0.5 incl CA-EBS en 0.4 NOGEPA trainingen, voor de Opito Basic Safety (BOSIET, FOET, HUET, CA-EBS) zijn deze in aanvraag. Registreer u onderaan deze pagina voor de ontvangst van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte !

Offshore certificaten

Certificaten voor offshore trainingen zijn over het algemeen 4 jaar geldig en worden afgegeven door NOGEPA.

Taalkeuze

Standaard worden offshore trainingen bij DELTA in de Engelse taal gegeven, op verzoek in het Nederlands (mits voldoende deelnemers).

Opleiding op maat

Door een combinatie te maken van de bovenstaande mogelijkheden kunnen wij voor ieder bedrijf een ‘opleiding op maat’ verzorgen. Voor de cursussen kunnen zowel groepen als individuen aangemeld worden.

Inschrijven offshore opleiding

U kunt de cursus van uw keuze (of verschillende cursussen, in 1 registratie, tegelijk) boeken via de ‘inschrijven’ link. Als er nog geen datum is gepland ontvangen wij een e-mail met uw aanvraag en nemen we per omgaande contact met u op. Als er een datum/data staan gepland, kunt u het hele boekingsproces afronden via deze website.

DELTA biedt twee tarieven voor de meeste trainingen: ‘FIXED’  en ‘FLEX’. Bij ‘FIXED’ legt u de datum definitief vast en wordt de cursus betaald bij boeking, hiervoor krijgt u een flinke korting op de cursusprijs. Bij ‘FLEX’ kiest u voor onze bekende flexibiliteit. U kan 1 keer kosteloos omboeken of annuleren, de 2e keer tegen 50 % van de cursuskosten. Betaling achteraf, op factuur is mogelijk. De ‘FLEX’ prijs is zonder korting.

Worden er geen data op de website vermeldt, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

Bekijk onze faciliteiten in Rotterdam