Alle 5 resultaten

 

Rigging en Slinging cursussen

Het pakket Rigging & Slinging trainingen van DELTA Safety Training is ontwikkeld vanwege de grote behoefte aan goede trainingen op dit gebied.  Voor DELTA Safety Training zijn de Rigging & Slinging trainingen een natuurlijke aanvulling op haar trainingen Veilig Hijsen  en Veilig Verplaatsen van Lasten. Alle benodigde praktijkfaciliteiten waren immers al aanwezig.

DNV certificering van Rigging & Slinging

Voor de certificering van de Rigging & Slinging trainingen is gekozen voor DNV-persoonscertificering. DNV staat immers synoniem voor kwaliteit en wereldwijde acceptatie van haar certificaten. Bij het succesvol afronden van onze safety rigging en slinging cursus ontvangt u een rigging certificaat. 

Waarborg Commissie Rigging & Slinging

Om de inhoud en kwaliteit van de trainingen te kunnen garanderen is door DNV een waarborgcommissie opgericht. Hierin zitten vertegenwoordigers van grote gebruikers en leveranciers in de hef- en hijswereld.  Ondermeer Heerema Marine Contractors, Seaway Heavy Lifting, Scaldis, Van Beest, Koster Industrial Textiles en Lankhorst Ropes.

Onderstaand treft u het huidige aanbod aan Rigging & Slinging trainingen aan waaronder rigging voor banksmen, rigging voor engieers, rigging voor inkopers, safety rigging, rigging voor riggers. Ook de trainingen die nog in voorbereiding zijn, zijn daarin opgenomen. 

Certificaten

Deelnemers aan de Rigging & Slinging trainingen ontvangen een DNV certificaat als zij slagen voor het examen.  De geldigheidsduur van een certificaat kan per training verschillen en is per cursus vermeld. De examens worden afgenomen door examenbureau BPB.

Taalkeuze

De Rigging & Slinging trainingen en examens worden in de Engelse taal uitgevoerd. In geval van Nederlandstalige groepen kan de instructie in de Nederlandse taal worden gegeven.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor een Rigging & Slinging cursus door op de titel van de training te klikken en zich via die pagina aan te melden. Op deze pagina vindt u ook achtergrondinformatie, prijzen en ingeplande data. Worden er geen data vermeldt, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

Bekijk onze faciliteiten in Rotterdam