Resultaat 1–4 van de 5 resultaten wordt getoond

 

Tarieven en ingeplande data voor Transport en Logistiek trainingen

DELTA biedt twee tarieven voor de meeste trainingen: ‘FIXED’  en ‘FLEX’.

FIXED price: U legt de datum van uw training vast, betaling van de cursus dient per omgaande te geschieden. Bij verzetten of annulering van de training wordt de gehele cursusprijs, conform de Algemene Voorwaarden, opnieuw in rekening gebracht. De keuze voor ‘FIXED’ levert u een flinke korting op onze bestaande prijzen op.

FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen 50% van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot 5 werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene voorwaarden. Betalingstermijn voor bedrijven 30 dagen na ontvangst factuur. U kiest met ‘FLEX’ voor extra service, voor de normale prijs.

Deze prijzen zijn inclusief lesmateriaal, praktijkmiddelen, certificaat, koffie, thee, en lunch, maar exclusief 21% BTW. Op ADR cursussen is het 0% BTW tarief van toepassing. Worden er geen data vermeldt, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

Aanbod Transport en Logistiek trainingen

Wij hebben ons cursusaanbod voor de Transport en Logistieke sector uitgebreid met ADR en rijopleidingen. Ook deze cursussen zijn CCV gecertificeerd en tellen mee in de verplichte nascholing van chauffeurs. Ieder transportbedrijf kan de verplichte nascholing van zijn chauffeurs nu volledig en tegen de laagst mogelijke kosten door ons laten uitvoeren.

Besparen op opleidingskosten

Door SOOB vergoedingen met een ESF subsidie van 40% te combineren, kunnen wij uw bedrijf GROTE BESPARINGEN op de opleidingskosten voor de verplichte nascholing bieden.

Voor de sector Transport en Logistiek bieden wij diverse opleidingen

Voor behoud van hun vakbekwaamheid moeten vrachtwagenchauffeurs minimaal 35 uur nascholing volgen. Daarin moeten minimaal 7 praktijkuren zitten. De praktijkcursussen voor Transport en Logistiek verzorgen wij in samenwerking met rijschool Nederveen uit Hardinxveld-Giessendam. Denk daarbij aan rijvaardigheidscursussen als Het Nieuwe Rijden en BBS.

Binnen ons aanbod aan CCV-gecertificeerde opleidingen treft u ook de rijopleidingen waarmee de verplichte praktijkuren bestaat uit zowel theorie- als praktijkcursussen. Gerichte opleidingen en trainingen voor personen die machines moeten besturen of bedienen of risicovolle werkzaamheden uit moeten voeren, zijn zeer belangrijk voor de veiligheid op het werk. Vandaar dat ook de Arbo-wet en verzekeraars hoge eisen stellen aan de opleidingen van werknemers die dit soort werkzaamheden verrichten.

Hoe lang blijft het diploma voor de Transport en logistiek geldig?

De geldigheid van het CCV certificaat verschilt per cursus. In de regel is het certificaat 5 jaar geldig en vindt daarna een herhalingscursus plaats.

– De trainingen worden bij ons gegeven of bij u op locatie
– U kunt desgewenst de cursussen Transport en Logistiek bij ons volgen of bij u op locatie als in-company training
– De cursussen worden in verschillende talen gegeven (bel voor meer informatie +31 10 204 22 55)

De inhoud van de Transport en Logistiek cursussen

De meeste cursussen Transport en Logistiek duren 1, 2 of 3 dagen. Tijdens de trainingen zullen theorie en praktijk met elkaar worden afgewisseld. Voor individuele deelnemers en kleine groepen raden wij de Open inschrijving training aan. Indien mogelijk en door u gewenst, kunnen wij de trainingen qua inhoud en tijden aanpassen. Zo zijn er ook mogelijkheden in de avonden en weekenden.

Bekijk onze faciliteiten in Rotterdam